Intense Tantra Body to Body Massage

lotus 2
Lotus 3

Advertentie details

  • Naam masseur of massagesalon: Lotus
  • Bedrijf of particulier: Particulier
  • Salon of aan huis: Massage op locatie
  • Certificering: Geen diploma's
  • Massage technieken: Erotische massage
  • Doelgroep: particulier
  • Provincie: Utrecht
  • Plaats: Utrecht
  • Geplaatst op: 30 juli 2017 00:57
  • Verloopt na: 156 dagen, 15 uren

Tarieven

1 uur € 100,-
1 1/2 uur € 150,-

Openingstijden

Woensdag en donderdag 10 uur tot 18.00

Omschrijving

Hallo heren,

Mijn naam is Lotus een ervaren Tantra masseuse. Ik ben een verzorgde erotische Nederlandse vrouw van in de 40 met de rondingen op de juiste plaats. Ik heb mooie natuurlijke borsten ( cup D). Voor mij is het belangrijk ,dat u zich bij mij op uw gemak voelt en uzelf kan zijn.

Ik heb veel ervaring in het geven van erotische Tantra massages. Door mijn ervaring weet ik alle erogene zones van de man te prikkelen, waarvan u niet eens weet dat deze bestaan ( ik noem het de vergeet plekjes hi hi). Met de start van mijn massage begint het al. Wij gaan samen een erotische douche nemen, waarbij ik u intens, vol passie begin te wassen, u hoeft niks te doen, alleen maar te genieten. Rustig begin ik, sensueel met een bepaalde druk, met mijn handen en vingers bij uw voeten. Langzaam maar met een erotische sensuele en weer die fijne bepaalde druk masseer ik ook zo uw benen/zijbenen billen en alle plekjes (de vergeet plekjes, weet je nog?) Zo ga ik met uw hele lichaam passioneel aan de gang. U voelt zich ondertussen ontspannen en waant u even in een andere wereld. Ook masseer ik uw heerlijk met mijn volle borsten en mijn lichaam met passie en weer met die bepaalde intense druk op uw lichaam.Het voelt heerlijk aan. Uw nek, uw schouders, uw armen eigenlijk alles komt in extase. Ook de voorkant van uw lichaam wordt op deze manier gemasseerd en zo rustig aan naar een handmatige hoogtepunt gebracht die uiteraard ongelofelijk lekker zal zijn. Na dit heerlijke hoogtepunt wil ik dat u lekker kan nagenieten. Ik raak u op bepaalde plekjes nog aan en dit maakt het helemaal af. Na deze erotische tantra massage bent u in extase geweest, heeft u een intense erotische lichamelijk en geestelijke ontspanning gehad. Daarna gaan wij weer lekker douchen en voelt u het warme water over uw lichaam gaan en denkt: “wat was dit lekker”.

Ook voor mannen met een handicap / beperking , oudere mannen tot zelfs boven de 80 jaar en mannen ( vanaf 30 jaar) die nog geen ervaring hebben gehad met een vrouw,wil ik graag deze ervaring met hun delen. Deze mannen hebben ook behoefte aan genegenheid en intense aanraking door een vrouw. Voor deze mannen is ook mijn Tantra massage een zekere aanrader….en ik vind…al zeg ik het zelf onmisbaar!!!

Dit alles is te bereiken door TOTALE OVERGAVE….

Deze heerlijke massage geef ik op woensdag en donderdag overdag vanaf 10.00 uur.

€ 100,= voor 1 uur
€ 150,= voor 1 ½ uur

Ik ontvang u graag omgeving Utrecht, vlakbij de A27 en A12 en A2

Voor degene die een andere gedachte hebben bij een erotische massage gelieve niet te reageren.

Groetjes Lotus

Listing ID: 108597d12a3d21d6

  

Report problem

Processing your request, Please wait....

Gerelateerde massage advertenties